Κουμουτσάκος κατά Γεροβασίλη: Παιχνίδια συνομωσιολογίας από την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος κατά Γεροβασίλη: Παιχνίδια συνομωσιολογίας από την κυβέρνηση

(EUROKINISSI/ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να καταθέσει στοιχεία, αν έχει, για την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας στην οποία αναφέρθηκε, κάλεσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος την Ολγα Γεροβασίλη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για παιχνίδια συνομωσιολογίας από την κυβέρνηση, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της κ. Γεροβασίλη. «Η kυβέρνηση, δια της eκπροσώπου της, ισχυρίσθηκε σήμερα ότι υπάρχει προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Υποστήριξε, μάλιστα ότι, ''τα δύο μέρη βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και επικοινωνία''. Εάν έχει τέτοια στοιχεία οφείλει να τα καταθέσει», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σε διαφορετική περίπτωση, συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, θα πρόκειται «είτε για απόπειρα συκοφαντίας του αγροτικού κόσμου, είτε για συνομωσιολογία, που επιστρατεύει μπροστά στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε. Να τελειώνουμε, πια, με αυτά τα παιχνίδια».

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΝΔ καλωσόρισε την έναρξη της επίσημης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από την κυβέρνηση, αφήνοντας όμως και αιχμές. «Καλωσορίζουμε την απόφασή της αυτή, με την ελπίδα να βάλει τέλος στα προσφιλή της ''non papers'' και τις απρόσωπες ''γκρίζες'' διαρροές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ