Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] - iefimerida.gr

Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις ανοιχτού πολέμου αναμένεται να λάβει το επόμενο διάστημα η κόντρα της ζωής Κωνσταντοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Μετά τη συνέντευξη του Νίκου Βούτση στην «Καθημερινή της Κυριακής», που ανέφερε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει απασφαλίσει και μιλά για σκοτεινές πλευρές της θητείας της στη Βουλή, αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν έγραφα με την απίστευτη συμπεριφορά της πρώην προέδρου του Κοινοβουλίου.

Τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν τη δικονομική μανία της κυρίας Κωσταντοπούλου, η οποία φτάνει στο σημείο να στείλει στη Δικαιοσύνη γύρω στους 20 υπαλλήλους της Βουλής.

Η Ζωή μαγνητοφωνούσε τις συνομιλίες της με τους υπαλλήλους στη Βουλή
Και όχι μόνο αυτό αλλά να χρησιμοποιεί και τις μεθόδους Βαρουφάκη και να μαγνητοφωνεί συνομιλίες της μαζί τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάλληλος πριν από λίγες ημέρες ήρθε αντιμέτωπη με την τέως πρόεδρο που έφθασε στο ανήκουστο σημείο να μαγνητοφωνήσει τη συνομιλία τους. Σε αναφορά της προς τη Βουλή η συγκεκριμένη υπάλληλος αναφέρει: «Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία παρόλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό, επισημαίνοντας ταυτόχρονα το παράνομο της πράξης αυτής», αναφέρει σε έγγραφη αναφορά της με ημερομηνία 19 Ιανουαρίου 2016.

Κι όλα αυτά γιατί αρνήθηκε να παραλάβει εξώδικο που δεν απευθυνόταν στην ίδια. «Επειδή αρνήθηκα να παραλάβω το έγγραφο –διότι δεν απευθυνόταν σε μένα- χειρογράφως συμπλήρωσε το όνομά μου ως δεύτερο αποδέκτη και παρελήφθη με τον αριθμό 472/66Μ/19-01-2016 εσωτερικής αρχειοθέτησης της Υπηρεσίας Γραφείων βουλευτών το οποίο και σας το διαβιβάζω σχετικά» αναφέρει, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου της απευθυνόταν «σε υψηλούς τόνους –ασκώντας στο πρόσωπό μου πρωτοφανή ψυχολογική πίεση».

Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 0
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 1
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 2
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 3
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 4

Στέλνει στον εισαγγελέα υπαλλήλους
Ο Νίκος Βούτσης την συνέντευξη του μίλησα για συμπεριφορές της ζωής Κωνσταντοπούλου fun βγουν στη δημοσιότητα ο κόσμος τα φτύνει την αριστερά . Φαίνεται λοιπόν ότι σιγά-σιγά η βουλή θα αρχίζει να δίνει στη δημοσιότητα αυτές τις συμπεριφορές . Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες την ημέρα που αποχωρούσε από τη Βουλή, η κυρία Κωνσταντοπούλου έστειλε στον εισαγγελέα 3 υπαλλήλους που διεξήγαγαν την πραγματογνωμοσύνη για τις κάμερες που επρόκειτο να τοποθετηθούν στην είσοδο του υπόγειου πάρκινγκ με στόχο την καταγραφή των πινακίδων των οχημάτων που εισέρχονται στη Βουλή, ώστε να ανοίγουν αυτόματα οι μπάρες. Επίσης η τέως πρόεδρος της Βουλής στέλνει στον εισαγγελέα και 7 υπαλλήλους του ΤΑΥΒ για την επέκταση της σύμβασης με τον επιχειρηματία που έχει αναλάβει το κυλικείο και το εστιατόριο της Βουλής.

Η κυρία Κωσταντοπούλου όμως έχει και εσωτερικά προβλήματα καθώς τα μέλη της καταργημένης πια επιτροπής αλήθειας χρέους αρχίζουν να την εγκαταλείπουν και στέλνουν επιστολές στο Νίκο Βούτση.

Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 5
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 6
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 7

Αναμένεται επίσημη έρευνα για το τι πήρε από τη Βουλή φεύγοντας
Και επειδή πολλή συζήτηση έχει γίνει για τους φακέλους και τα έγγραφα που πήρε μαζί της η κα Κωσταντοπούλου φεύγοντας από το κοινοβούλιο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διεξαχθεί επίσημη έρευνα για αυτούς τους φακέλους και για το τι ακριβώς πήρε και φωτοτύπησε φεύγοντας από την καρέκλα της προέδρου της Βουλής

Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 8
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 9
Ερευνα στη Βουλή για το τι πήρε η Κωνσταντοπούλου φεύγοντας [έγγραφα] | iefimerida.gr 10

«Εχω τα sms του Τσίπρα για τον Φίλη»

Σε τηλεοπτική συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η επόμενη Βουλή θα πρέπει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση του Συντάγματος καθώς «η συμπεριφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το δημοψήφισμα τον Ιούλιο αλλά και όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Στουρνάρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καταδεικνύουν ότι υπάρχει παραβίαση του συντάγματος εκ μέρους του κυρίου Παυλόπουλου».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, αναφέρθηκε και πάλι στη νύχτα της 9ης Ιουλίου, μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Οπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας «ήταν σε πανικό» και πως «κάποια στιγμή πρέπει να ενημερώσει τον λαό πότε την πούλησε αυτή την ιστορία».
Επανέλαβε επίσης ότι το επόμενο βράδυ, 10 Ιουλίου, «εισέβαλαν» στο γραφείο της οι κ.κ. Βούτσης, Φίλης, Μαντάς, Τζανακόπουλος και Μπαλάφας και πως ο Νίκος Φίλης την απείλησε ότι θα «την τελειώσει».

Αποκάλυψε δε ότι «ο Τσίπρας με γραπτά μηνύματα με διαβεβαίωνε ότι δεν έχει σχέση με τον Φίλη και πως δεν τον εκπροσωπεί ο κ. Φίλης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ