Είναι αυτός ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Χαν Σόλο στα νιάτα του; [βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι αυτός ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Χαν Σόλο στα νιάτα του; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αγωνία περιμένουν οι φαν του «Star Wars» την νέα ταινία για την ζωή του Χαν Σόλο που θα προβληθεί το 2018.

Μέχρι στιγμής όμως αυτό δεν γνωρίζουν είναι ποιος τελικά θα είναι εκείνος που θα υποδυθεί τον διάσημο ρόλο στα νιάτα του. Μπορεί μάλιστα στις αρχές του Γενάρη κάποιοι ηθοποιοί όπως ο Dave Franco και ο Miles Teller να πέρασαν από οντισιόν, ένα άλλο όνομα όμως είναι εκείνο που επιθυμούν διακαώς να δουν οι φαν στην μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για τον 25χρονο Anthony Ingruber, έναν νεαρό που υποδύθηκε τον ρόλο του Χάρισον Φορντ στα νιάτα του στο «Age of Adaline». Πώς όμως κατάφερε να παίξει σε μία χολιγουντιανή ταινία; Όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν ο Ingruber ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο του ίδιου να μιμείται τον Χαν Σόλο. Το βίντεο τράβηξε την προσοχή του σκηνοθέτη της ταινίας και έτσι τον κάλεσε να παίξει σε αυτή.

Είναι αυτός ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Χαν Σόλο στα νιάτα του; [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον 25χρονο ηθοποιό, ο κόσμος είχε ξεκινήσει ήδη να παρατηρεί την ομοιότητά του με τον Φορντ από τότε που ήταν 14. Ο ίδιος ως γιος διπλωμάτη, γυρνώντας τον κόσμο ανέπτυξε μεγάλη αγάπη για τις ταινίας κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει να μιμείται διάσημους ηθοποιούς όπως ο Χάρισον Φορντ και ο Τζακ Νίκολσον.

Όσον αφορά στους φαν που θέλουν να κερδίσει τον ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία της Disney ο Ingruber δηλώνει εντυπωσιασμένος και τους ευχαριστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαν Σόλο Anthony Ingruber Χάρισον Φορντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ