Διπλό «χτύπημα» της ΑΕΚ με Ζουκουλίνι – Πέκχαρτ - iefimerida.gr

Διπλό «χτύπημα» της ΑΕΚ με Ζουκουλίνι – Πέκχαρτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών σήμερα και στην ΑΕΚ απέκτησαν τον Μπρούνο Ζουκουλίνι και τον Τόμας Πέκχαρτ.

Ο πρώτος είναι 22 ετών Αργεντίνος και συμφώνησε να παίξει δανεικός στην Ενωση μέχρι το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο ίδιος δήλωσε «Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο περιβάλλον που γνώρισα και προσωπικά αισθάνομαι έτοιμος αγωνιστικά, αν ο προπονητής μου κρίνει ότι πρέπει να αγωνιστώ άμεσα. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, αλλά πρόλαβα να μάθω πολλά για την ΑΕΚ από τον Σεμπαστιάν Σάχα και τον Αγκουστίν Πελετιέρι που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα. Έχω μάθει ότι στη νέα μου ομάδα έχουν παίξει πολλοί παίκτες από την Αργεντινή. Γνωρίζω ότι θα βρω εδώ τον Ντιέγκο Μπουονανότε και ότι έχει παίξει στην ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο. Ήδη οι οπαδοί της ομάδας με δέχθηκαν πολύ ζεστά. Ακόμα και στο Ιατρικό Κέντρο, όπου πήγα για εξετάσεις, βρήκα οπαδούς!», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Επίσης, η ΑΕΚ απέκτησε για 1,5 χρόνο και τον 27χρονο Τσέχο επιθετικό Τόμας Πέκχαρτ που έχει να σκοράρει 2 χρόνια και έπαιζε στην γερμανική Ινγκλοστάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ζουκουλίνι πεκχαρτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ