Ενωση Κεντρώων για Ζωή: Γιατί δεν μιλούσε τότε; Ηταν γλυκιά η εξουσία; - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων για Ζωή: Γιατί δεν μιλούσε τότε; Ηταν γλυκιά η εξουσία;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέδωσε η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Η κ. Κωνσταντοπούλου είχε θεσμικό ρόλο και ήταν προσωπική επιλογή του κ. Τσίπρα αλλά επιμελώς απέκρυπτε τα όσα αναφέρει τώρα για αυτόν. Ήταν γλυκιά η εξουσία τότε; Να θυμίσουμε ότι για χάρη της κ. Κωνσταντοπούλου, άλλων δραχμιστών αλλά και του ιδίου του Πρωθυπουργού οφείλεται το επιπλέον "μαξιλαράκι" των 50 δισ. στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών».

Η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων έρχεται μετά τις απίστευτες καταγγελίες που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και κατά άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «πλαστογράφους της ιστορίας», για «προμελετημένο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού». «Μας διαχειρίστηκε αριστοτεχνικά και εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη μας», ανέφερε ειδικότερα για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ