Super League: Εκτός έδρας νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Super League: Εκτός έδρας νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην Super League Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά αντίστοιχα.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν στους ρυθμούς της μεσοβδόμαδης νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο.Το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του Μάρκο Σίλβα διαμόρφωσε ο Ντουρμάζ στο 57ο λεπτό.

Στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός με τον Καλτσά να σημειώνει δύο τέρματα, πανηγύρισε τη νίκη 3-2 απέναντι στον Πλατανιά.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον νεαρό επιθετικό και ο ίδιος παίκτης στο 53΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Πλατανιάς μείωσε στο 62΄ με τον Γουνδουλάκη ενώ επτά λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στον Παναθηναϊκό. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Ράμος στο 73'.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας χωρίς τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο του πλέον, επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού. Ο Μπερτόλιο άνοιξε το σκορ στο 61΄και στο 82΄ο Μάσα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Αρκάδες.

Τέλος, η Σκόντα Ξάνθη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Ηρακλή. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Νιέτο στο 3ο και στο 62ο λεπτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ