Εισβολή 40 ατόμων στο Πολυτεχνείο - iefimerida.gr

Εισβολή 40 ατόμων στο Πολυτεχνείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία, πριν από λίγη ώρα, στην πλατεία Βικτωρίας, μετά από επεισόδια που έγιναν μεταξύ αλλοδαπών.

Την ώρα που γίνονταν οι προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και σε δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βικτωρίας μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, ενώ κάποια άτομα βρίσκονται και στα Προπύλαια.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, 40 άτομα που φέρονται να είναι αντιεξουσιαστές μπήκαν στο Πολυτεχνείο, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να κάνει δύο προσαγωγές.

Παράλληλα, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Μεσογείων, βρίσκονται συγκεντρωμένα περίπου 1.500 άτομα, για την επέτειο των Ιμίων. Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα, από την Κατεχάκη μέχρι τη Μιχαλακοπούλου.

Εικόνες από την αντιφασιστική πορεία:

Εισβολή 40 ατόμων στο Πολυτεχνείο | iefimerida.gr 0
Εισβολή 40 ατόμων στο Πολυτεχνείο | iefimerida.gr 1
Εισβολή 40 ατόμων στο Πολυτεχνείο | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντιεξουσιαστές Εισβολή Πολυτεχνείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ