Η έγκυος Νίκη Κεραμέως κατήγγειλε φωτογραφική διάταξη για τον σύζυγό της - iefimerida.gr

Η έγκυος Νίκη Κεραμέως κατήγγειλε φωτογραφική διάταξη για τον σύζυγό της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφική διάταξη για τον σύζυγό της κατήγγειλε η εγκυμονούσα κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

Η βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε ότι ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης σε τροπολογία που ορίζει προϋποθέσεις για την επιλογή των μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού, φωτογραφίζει τον σύζυγό της, ο οποίος βρίσκεται στην εν λόγω επιτροπή τα τελευταία έξι χρόνια.

Η ρύθμιση προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι τα μέλη της επιτροπής δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 70 έτη και δεν πρέπει να έχουν συγγενική σχέση με βουλευτές.

«Θα έπρεπε να προσθέσετε στη διάταξη ότι ο υποψήφιος δεν πρέπει να είναι σύζυγος εγκύου βουλευτή, για να είναι σαφές ότι αφορά εμένα» είπε η εγκυμονούσα κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, εξηγώντας ότι ο σύζυγός της τοποθετήθηκε στη θέση πριν από έξι χρόνια, πολύ πριν δηλαδή η ίδια εκλεγεί βουλευτής.

Πρότεινε, δε, για να μην είναι «φωτογραφική» η διάταξη, να επεκταθεί σε όλες τις ανεξάρτητες αρχές και σε οργανισμούς, ώστε να μην τοποθετούνται συγγενείς βουλευτών και υπουργών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ