Ξανά οι δυο τους - Στον τελικό του Australian Open ο Μάρεϊ απέναντι στον Τζόκοβιτς - iefimerida.gr

Ξανά οι δυο τους - Στον τελικό του Australian Open ο Μάρεϊ απέναντι στον Τζόκοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντι Μάρεϊ νίκησε τον Μίλος Ράονιτς με 3-2 σετ στον 2ο ημιτελικό-θρίλερ του Australian Open και θα αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Grand Slam.

Ο Ράονιτς δεν αποτέλεσε εύκολο αντίπαλο για τον Μάρεϊ, ο οποίος χρειάστηκε μια ανατροπή από το 2-1 σετ για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό της Μελβούρνης.

Ο Καναδός αιφνιδίασε τον Μάρεϊ και πήρε το πρώτο σετ με 6-4 ωστόσο ο Βρετανός, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε 4 ώρες, κατάφερε να επιβάλει τον δικό του ρυθμό από το 4ο σετ και μετά, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ο Μάρεϊ θα βρεθεί για 5η συνεχόμενη φορά στον τελικό του Australian Open ωστόσο δεν έχει καταφέρει ούτε σε μία περίπτωση να χαρεί την κατάκτηση του συγκεκριμένου Grand Slam. Ο Μάρεϊ μάλιστα έχει ηττηθεί στις 10 από τις 11 αναμετρήσεις του με Τζόκοβιτς και καλείται να σπάσει μια δυσμενέστατη παράδοση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντι Μάρεϊ Νόβακ Τζόκοβιτς australian open
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ