Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Δικός του και ο Βιγιαφάνες - iefimerida.gr

Νέα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Δικός του και ο Βιγιαφάνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού και με τη... βούλα είναι ο Λούκα Βιγιαφάνες αφού ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα.

Πρόκειται για το μεταγραφικό μπαμ του Ιανουαρίου. Ο Παναθηναϊκός κράτησε την πιο ηχηρή μεταγραφή για το τέλος αφού κατάφερε να αποκτήσει τον Λούκα Βιγιαφάνες από τον Παναιτωλικό. Η πράσινη ΠΑΕ τα είχε βρει σε όλα τόσο με την ομάδα του Αγρινίου όσο και με την Ιντεπεντιέντε στην οποία άνηκαν τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο 25χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός, μαζί με τον εκπρόσωπό του βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στην Αθήνα και πήγαν μαζί στα γραφεία του Παναθηναϊκού όπου και παρέμειναν για περίπου τρεις ώρες προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Βιγιαφάνες θα αγωνιστεί το Σάββατο στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλλονή, θα αποχαιρετίσει τον κόσμο του Αγρινίου και τους συμπαίκτες του και από Δευτέρα θα ενσωματωθεί στους πράσινους, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ