ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Ο ΟΑΣΑ τώρα κάνει εκπτώσεις στις κάρτες για τα μέσα μεταφοράς -Αλλά μόνο για μαζικές παραγγελίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

Μετά την... ξαφνική αύξηση της τιμή των καρτών απεριορίστων διαδρομών στα μέσα μεταφοράς, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών διεμήνυε μέχρι πρότινος ότι η τιμές σε αυτές θα παραμείνουν σταθερές, ο ΟΑΣΑ προαναγγέλλει εκπτώσεις για τις εξαμηνιαίες και ετήσιες κάρτες. Για όσους, όμως, κάνουν μαζικές παραγγελίες, από 50 τεμάχια και πάνω!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, o ΟΑΣΑ στα πλαίσια της ισχύουσας τιμολογιακής πολιτικής και των μέτρων που λαμβάνει για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μετακίνησης και τιμολόγησης προς το επιβατικό κοινό, παρέχει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συλλόγους, ενώσεις εργαζομένων και φορείς του δημόσιου τομέα, να προμηθεύονται μαζικά ετήσιες και εξαμηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση ανάλογη της ζητούμενης ποσότητας.

Η κλίμακα εκπτώσεων με βάση τις ισχύουσες τιμές έχει ως εξής:

  • ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΡΤΩΝ / ΕΚΠΤΩΣΗΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ / ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
  • 51-500 / 9,00% / 7,00%
  • 501-1500 / 12,00% / 10,00%
  • 1501 και άνω/ 15,00% / 13,00%

Οι επιπρόσθετες εκπτώσεις παρέχονται μετά την υπογραφή σχετικού συμφωνητικού με ισχύ ενός έτους. Η έκπτωση γίνεται επί του αθροίσματος οποιουδήποτε συνδυασμού καρτών.

Ήδη, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, υπάρχουν συμφωνητικά για πώληση 27.000 καρτών με έκπτωση.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.