Ο Κούγιας εξηγεί πως ξεγελάστηκε: Κάποιος ήθελε να με συναντήσει και προσποιήθηκε πως είναι ο συζυγοκτόνος - iefimerida.gr

Ο Κούγιας εξηγεί πως ξεγελάστηκε: Κάποιος ήθελε να με συναντήσει και προσποιήθηκε πως είναι ο συζυγοκτόνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε σήμερα για τη συνάντηση που είχε στην Πάχη με ένα άτομο που του παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που σκότωσε τη σύζυγό του στη Χαλκιδική.

«Η συνάντηση έγινε με ένα πρόσωπο, το οποίο βρέθηκε από την Αστυνομία -όπως έχω πληροφορηθεί- και ανακρίθηκε», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί ατύπως πως ο άνθρωπος που συνάντησε βρέθηκε από την Αστυνομία, ανακρίθηκε και παραδέχθηκε μάλιστα τη συνάντηση.

Το άτομο αυτό, σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, «προσπαθούσε, όπως το ίδιο είπε, επί μήνες να συναντηθεί μαζί μου και δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού μέσω του γραφείου μου. Ετσι, βρήκε αυτόν τον τρόπο για να με συναντήσει».

Οσο για το πώς διέρρευσε η είδηση της συνάντησης, ο κ. Κούγιας άφησε σαφείς αιχμές, δηλώνοντας ότι «νόμισα πως παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου. Μου είπαν "ξέρουμε ότι έγινε η συνάντηση" και έτσι αναγκάστηκα να παραδεχθώ ότι υπήρξε αυτή η συνάντηση με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Μάλιστα, όταν τους ρώτησα πώς το έμαθαν, μου είπαν "όπως έχετε εσείς το επαγγελματικό σας απόρρητο, έτσι έχουμε και εμείς το δικό μας απόρρητο"».

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε, επίσης, για το εάν θα αναλάμβανε τώρα την υπεράσπιση του συζυγοκτόνου. «Αν μου το ζητούσε, θα έκανα αυτό που κάνω κάθε μέρα», είπε ο κ. Κούγιας. «Θα διάβαζα τη δικογραφία, θα τον συναντούσα για να έχω άποψη για την προσωπικότητά του και αναλόγως θα έπαιρνα και την απόφασή μου αν θα αναλάμβανα την υπόθεσή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ