Συναγερμός στην Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε κτίριο απέναντι από τον ΟΗΕ - iefimerida.gr

Συναγερμός στην Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε κτίριο απέναντι από τον ΟΗΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ύποπτο δέμα Εκκενώθηκε κτίριο όπου φιλοξενούνται τα μέλη της αντιπροσωπείας της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ στον ΟΗΕ, έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου δέματος.

Ένα κτίριο που βρίσκεται απέναντι από τις κεντρικές εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη, στο οποίο φιλοξενούνται τα μέλη των αντιπροσωπειών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ στον ΟΗΕ, εκκενώθηκε την Τρίτη, έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου δέματος.

Ένας αξιωματούχος ασφαλείας του διεθνή οργανισμού ανέφερε πως το ύποπτο δέμα βρέθηκε στη σαουδαραβική αντιπροσωπεία.

«Μας έδωσαν εντολή να εκκενώσουμε (σ.σ. το κτίριο), εξαιτίας του εντοπισμού ενός ύποπτου δέματος. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται για προληπτικούς λόγους», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο σαουδάραβας πρεσβευτής στον ΟΗΕ Αμπντάλα αλ-Μουαλίμι.

Οικιακά αντικείμενα περιείχε τελικά το δέμα

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης το ύποπτο δέμα περιείχε οικιακά αντικείμενα και μια φωτογραφία σε κορνίζα.

Ο υποδιοικητής του τμήματος πληροφοριών και αντιτρομοκρατίας της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζον Μίλερ είπε σε δημοσιογράφους ότι τα αντικείμενα "μπορεί να είναι δώρο στην αντιπροσωπεία, δεν ξέρουμε".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΗΕ Σαουδική Αραβία Κατάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ