Ο Παναθηναϊκός κοντά σε Βιγιαφάνες - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός κοντά σε Βιγιαφάνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο αλλά και από μανατζερικούς κύκλους ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για νέο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να εντάξει στο δυναμικό του τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό εδώ και ενάμιση χρόνο ως δανεικός από την Ιντεπεντιέτε.

Ο 24χρονος Αργεντινός κάνει πράγματα και θαύματα στο εφετινό πρωτάθλημα (σε 20 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου έχει 6 γκολ και 5 ασίστ) και είχε μπει στο «μάτι» του Στραματσόνι από το ματς της 4ης Ιανουαρίου στη Λεωφόρο όταν είχε κάνει τρομερό παιχνίδι. Έτσι, ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού», σύμφωνα με το sentragoal, έδωσε το ok για να προχωρήσει η μεταγραφή θεωρώντας πως μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και σε πιο επιτελικό ρόλο.

Ο Παναιτωλικός διατηρεί οψιόν αγοράς του παίκτη ύψους 300.000 ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα και είναι κοντά σε συμφωνία τόσο με την αργεντίνικη ομάδα όσο και με τον σύλλογο του Αγρινίου για να «σπάσει» ο δανεισμός και να κλείσει άμεσα στο «τριφύλλι».

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται από το πρωί στην Ελλάδα, περνάει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πράσινους. Ο διεθνής με την Ελπίδων της Γερμανίας είχε χθες συνάντηση με τη διοίκηση της Στουτγάρδης και πήρε το ελεύθερο να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του αναμένεται να έχει διάρκεια 3,5 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ