Η Attica Bank διαψεύδει ότι υπάρχει προθεσμία για την ολοκλήρωση της 2ης φάσης ανακεφαλαιοποίησής της - iefimerida.gr

Η Attica Bank διαψεύδει ότι υπάρχει προθεσμία για την ολοκλήρωση της 2ης φάσης ανακεφαλαιοποίησής της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή της, η Attica Bank διαψεύδει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο υπάρχει προθεσμία για την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της ανακεφαλαιοποίησής της, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Attica Bank:

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου, στο οποίο, χωρίς πρότερη διασταύρωση της πληροφορίας με την ίδια την Τράπεζα, καταγράφεται ότι έχει τεθεί προθεσμία στην Attica Bank για να ολοκληρώσει και τη δεύτερη φάση ανακεφαλαιοποίησής της έως τις 15 Φεβρουαρίου τ.έ., η Attica Bank ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η προθεσμία αυτή δεν υφίσταται.

Η Τράπεζα είναι σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές για κάθε σημαντικό θέμα που αφορά τις στρατηγικές της επιλογές, τη λειτουργία της και τις δραστηριότητές της, ενώ πάγια τακτική της Τράπεζας είναι η άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για τις εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ