Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Πούτιν, η Λουντμίλα Πουτίνα φέρεται όχι μόνο να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άντρα, αλλά και να τον έχει παντρευτεί, μετακομίζοντας μαζί του στο διαμέρισμα όπου έμενε κάποτε με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας.

Την είδηση μεταφέρει μία ρωσική ιστοσελίδα, η οποία επικαλείται τα έγγραφα ιδιοκτησίας ενός διαμερίσματος στην Αγία Πετρούπολη. Όπως σημειώνει μάλιστα, αυτός που αντικατέστησε τον Πούτιν στην καρδιά της 58χρονης πρώην συζύγου του είναι ο Artur Ocheretnyi.

Η Λουντμίλα με τον νέο σύζυγό της:

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο νέος σύντροφος της Λουντμίλα είναι μόλις 37 χρόνων επικεφαλής ενός κέντρου για την Ανάπτυξη της Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, το οποίο η ίδια στήριζε για πολλά χρόνια.

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε παντρευτεί με την σύζυγό του το 1983 και ζούσαν μαζί και με τις δύο κόρες τους στην Ανατολική Γερμανία. Αργότερα, μετακόμισαν στην Αγία Πετρούπολη όπου το 1995 αγόρασαν ένα διαμέρισμα, ενώ ο Πούτιν ήταν αντιπρόεδρος στην διοίκηση της πόλης. Το διαμέρισμα, αρχικά, ήταν στο όνομα των δύο τους παιδιών, αργότερα όμως μεταφέρθηκε στο όνομα της μητέρας της Λουντμίλας και στη συνέχεια στην αδερφή της.

Στις 24 Σεπτεμβρίου όμως το διαμέρισμα πουλήθηκε σε κάποια που ονομάζεται Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya και που έχει το ίδιο πατρώνυμο, την ίδια ημερομηνία γέννησης και τον ίδιο τόπο καταγωγής με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας.

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Το έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι το διαμέρισμα πέρασε στην ιδιοκτησία της πρώην συζύγου του Πούτιν έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το αποκάλυψε ένας ακτιβιστής

Η 58χρονη Λουντμίλα όχι μόνο έβαλε βέρα στο δεξί, αλλά άλλαξε και επίθετο. Πλέον, από Λουντμίλα Πουτίνα, ονομάζεται Λουντμίλα Οτσερέτναγια. Τριάντα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του Βλαντιμίρ Πούτιν, όταν όμως αυτός αποφάσισε να την χωρίσει για τα μάτια της Καμπάεβα, έκανε την καρδιά της πέτρα μέχρι που μπήκε στην ζωή της ο γοητευτικός Ρώσος. Ο Αρτούρ, 21 χρόνια μικρότερός της και επικεφαλής ενός κέντρου για την Ανάπτυξη της Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, το οποίο η ίδια στήριζε για πολλά χρόνια.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα. Στο νέο της διαβατήριο που εκδόθηκε τον Φεβρουάριο αναγράφεται με το επίθετο του συζύγου της. Τον γάμο του ζευγαριού έσπευσε να επιβεβαιώσει όλο χαρά ίσως ο πιο σημαντικός πολιτικός εχθρός του Πούτιν και επιτελικό στέλεχος της ρωσικής αντιπολίτευσης, ακτιβιστής Αλεξέι Ναβάλνι.

Το Κρεμλίνο, από την πλευρά του, αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες περί γάμου της Λουντμίλα. Όπως δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στους δημοσιογράφους: "ξέρετε ότι ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς και η Λουντμίλα Αλεξάντροβα έχουν χωρίσει, κατά συνέπεια δεν έχω την αρμοδιότητα για να σχολιάσω την προσωπική ζωή της Λουντμίλα".

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο για την είδηση που έχει διαρρεύσει, αν και ο Ρώσος πρόεδρος μάλλον δεν θα έχει δυσαρεστηθεί και πολύ αφού τον Αύγουστο εθεάθη με τον νέο ερωτά του.

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ο νέος σύζυγος της Λουντμίλα

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Διαζύγιο με το Πούτιν σαν σόου

Το 2013 είχε... φουντώσει η περιέργεια, ακόμη και στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, για το τι συνέβαινε με την σύζυγο του Ρώσου προέδρου. Από το 2008 η Λουντμίλα Πουτίνα εμφανιζόταν σπάνια και για αυτό το λόγο γίνονταν πολλές υποθέσεις.

Τα σενάρια για τους λόγους της εξαφάνισής της ποίκιλαν. Από προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετώπιζε η ίδια, μέχρι τον... εγκλεισμό της σε μοναστήρι από τον Πούτιν προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο για τη φημολογούμενη σχέση του με την εκρηκτική πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα Καμπάεβα.

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Το ζευγάρι χώρισε τελικά μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ