Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώην κορίτσι της Disney και νυν ποπ σταρ που ξεγυμνώνεται με κάθε ευκαιρία, έκανε ενθουσιώδες ποστ στο instagram για τη συνεργασία.

Η 24χρονη Μάιλι, θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Αλεν για τη διαδικτυακή streamming υπηρεσία Amazon TV Prime – το διαδικτυακό κανάλι του amazon.com. Πρόκειται για μία σειρά της οποίας η υπόθεση θα εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1960 και θα είναι μια καινούργια αρχή και για τον βετεράνο σκηνοθέτη, ο οποίος πλέον, φαίνεται ότι απολαμβάνει τη χαρά των γυρισμάτων και πειραματίζεται χαλαρά με ό,τι θέλει και σε όποια χώρα θέλει.

Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οσο για τη Μάιλι, δηλώνει στο instragram «Είμαι απερίγραπτα ενθουσιασμένη που θα παίξω στο πρώτο σίριαλ του Γούντι Αλεν!!!».

Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επίσης πληροφορεί όσους την ακολουθούν στην εφαρμογή, ότι θα δουλέψει μαζί με τον Γούντι Αλεν και την κωμικό, σεναριογράφο σληνπθέτιδα Ελέιν Μέι για τεσσεράμισι επεισόδια.

Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ποπ σταρ πρόσφατα συνεργάστηκε και με έναν άλλο σπουδαίο Αμερικανό κωμικό τον Μπιλ Μάρεϊ για το χριστουγεννιάτικο σόου του διαδικτυακού streamming καναλιού Netflix, «A very Murray Christmas». Και τότε δήλωσε «απερίγραπτα ενθουσιασμένη!!!».

Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Τα γυρίσματα πάντως του Γούντι Αλεν αρχίζουν τον Μάρτιο και ο τίτλος του σίριαλ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί. Για τη συγκεκριμένη δουλειά, ο επικεφαλής των Amazon Studios, Ρόι Πράις δήλωσε: «Ο Γούντι Αλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έχει υπογράψει ορισμένες από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών! Είναι τιμή λοιπόν να δουλέψουμε μαζί του στην πρώτη τηλεοπτική σειρά που θα γυρίσει».

Οσο για τον σκηνοθέτη, είχε τον τελευταίο λόγο στη συνέντευξη Tύπου: «Δεν ξέρω πως μπλέχτηκα σ΄αυτή την ιστορία. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται ένα σίριαλ και δεν ξέρω από που ν΄αρχίσω. Νομίζω ότι ο Ρόι Πράις θα μετανιώσει γι' αυτό το εγχείρημα».

Ο Γούντι Αλεν ξαφνιάζει: Κάνει σήριαλ με την Μάιλι Σάιρους [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Τέλος, να υπενθυμίσουμε, ότι η επιλογή του Γούντι Αλεν για το πρόσωπο της Σάιρους, δεν είναι και τόσο... άσχετη. Η σημερινή ποπ σταρ, έγινε διάσημη σε ηλικία 11 ετών, ως ηθοποιός, στο τηλεοπτικό σίριαλ Hannah Montana, με θέμα την κρυφή διπλή ζωή μιας μαθήτριας που στον ελεύθερο χρόνο της είναι... ποπ σταρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χόλιγουντ Amazon Disney
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ