Μόσιαλος: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Μόσιαλος: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο πρωθυπουργός έχει τοποθετηθεί δημόσια και επανειλημμένα για την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης ευρύτερης δυνατής συνεργασίας με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος και δη την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου».

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός, επισημαίνει ο κ. Μόσιαλος, δεν έθεσε ως όρο να ηγηθεί αυτής της κυβέρνησης ευρύτερης στήριξης, αντιθέτως αναφέρθηκε στην από κοινού αναζήτηση του επικεφαλής της, υπογραμμίζοντας με κάθε τρόπο ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε αναλυτικά γιατί οι εκλογές αυτή τη στιγμή θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα.

Ο κ. Μόσιαλος αναφέρει ότι η κυβέρνηση επιμένει σε αυτή την κατεύθυνση για το συμφέρον της χώρας και του ελληνικού λαού και καλεί όλα τα κόμματα και ιδίως την αξιωματική αντιπολίτευση να επιδείξουν εποικοδομητικό πνεύμα.

Το ερώτημα, συνέχισε ο κ. Μόσιαλος, είναι αν ο κ. Σαμαράς έχει ως στόχο να στηρίξει αυτή την εθνική προσπάθεια ή απλώς αναζητά προσχήματα.

Ο πρωθυπουργός, καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας, ζήτησε την συνδρομή του προέδρου της Δημοκρατίας σε αυτή την εθνική προσπάθεια και συμφώνησαν ο κ. Παπούλιας να καλέσει άμεσα τους πολιτικούς αρχηγούς για να συζητήσει την συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ