Φίλος του Ολυμπιακού σταμάτησε τον Διαμαντίδη έξω από το ΣΕΦ - Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Φίλος του Ολυμπιακού σταμάτησε τον Διαμαντίδη έξω από το ΣΕΦ - Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος στην καριέρα του και στα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού δεν είναι λίγοι οι Έλληνες φίλαθλοι που σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Αυτό συνέβη και στο ΣΕΦ, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό.

Είναι μια από τις κινήσεις που το «φίλαθλο» πνεύμα δεν έχει συνηθίσει στην Ελλάδα. Κι όμως, συνέβη.

Ένας φίλος του Ολυμπιακού δεν δίστασε να σταματήσει τον Διαμαντίδη έξω από το ΣΕΦ και να του ζητήσει μια φωτογραφία, σε ένα από τα τελευταία ντέρμπι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκου. Μάλιστα ο φίλαθλος του Ολυμπιακού ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, συνοδεύοντάς την με το μήνυμα «Ευχαριστούμε Μήτσο για όλα...»

Φίλος του Ολυμπιακού σταμάτησε τον Διαμαντίδη έξω από το ΣΕΦ - Το συγκινητικό μήνυμα και η φωτογραφία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ