Μπλόκα αγροτών: Ανοιξαν 3 εθνικές οδούς – Καλούν σε πανελλαδικό συντονισμό - iefimerida.gr

Μπλόκα αγροτών: Ανοιξαν 3 εθνικές οδούς – Καλούν σε πανελλαδικό συντονισμό

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πανελλαδικό συντονισμό καλεί τους αγρότες η συντονιστική επιτροπή των Τεμπών.

Το βράδυ της Δευτέρας πάντως, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στις τρεις εθνικές οδούς, Πατρών - Αθηνών, Πατρών - Πύργου και Αντιρρίου - Ιωαννίνων, οι οποίες είχαν κλείσει νωρίτερα, εξ αιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ειδικότερα, οι αγρότες είχαν κλείσει την εθνική οδό Πατρών - Αθηνών στο ύψος του Αιγίου, την εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου, καθώς και στην γέφυρα του Ευήνου ποταμού, κοντά στο Μεσολόγγι.

Ωστόσο η συντονιστική επιτροπή των Τεμπών υπενθυμίζει ότι στη συνάντηση των μπλόκων του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη «αποφασίστηκαν ομόφωνα τα τρία βασικά αιτήματα: φορολογικό, ασφαλιστικό και κόστος παραγωγής». Οπως αναφέρει «με δεδομένο ότι αυτά δεν πρέπει να περάσουν, αποφάσισαν σε μια νέα συνάντηση την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, για μεγαλύτερη συμμετοχή και καλύτερο συντονισμό, να προσκαλέσουν και τους υπόλοιπους αγρότες που είναι στα μπλόκα, για να έχουν ενιαία φωνή και ενιαίο διεκδικητικό πλαίσιο».

Η συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου. Στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας εξάλλου, στη μία το μεσημέρι, η πανελλαδική συντονιστική επιτροπή μπλόκων, που όπως επισημαίνεται εκφράζει την συσπείρωση των Ομοσπονδιών, Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα που έχουν συγκροτηθεί (και έχουν υιοθετήσει πλαίσιο αιτημάτων που έχουν αποφασιστεί σε πανελλαδικές συσκέψεις), καλεί σε πανελλαδική σύσκεψη για την οργάνωση και τον πανελλαδικό συντονισμό του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες εθνικές οδοί Τέμπη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ