ΕΠΑ Αττικής: Νέα πακέτα προσφορών για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου - iefimerida.gr

ΕΠΑ Αττικής: Νέα πακέτα προσφορών για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατοκη χρηματοδότηση στα νοικοκυριά για τη μετατροπή της εσωτερικής εγκατάστασης θέρμανσης σε φυσικό αέριο, για κεντρική ή αυτόνομη σύνδεση προσφέρει η Εταιρία Παροχής Αερίου.

Αφορά τους καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου από σήμερα μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Οπως αναφέρει η ΕΠΑ Αττικής σε ανακοίνωσή της «τα οφέλη, η ευκολία και η ανταγωνιστικότητα του φυσικού αερίου παραμένουν ασύγκριτα γεγονός που αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές του λεκανοπεδίου καθώς ολοένα και περισσότεροι το επιλέγουν για την κάλυψη των αναγκών τους σε θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό. Με την τιμή του φυσικού να κινείται πτωτικά σημειώνοντας μείωση 30% την τελευταία τριετία και με τις προβλέψεις για περαιτέρω μείωση το πρώτο τρίμηνο του έτους, η ανταγωνιστικότητα του καυσίμου σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές θέρμανσης παραμένει υψηλή.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΑ Αττικής εκπτώσεις Φυσικό Αέριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ