ΓΑΠ: «Είπα ότι είχα να πω, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του» - iefimerida.gr

ΓΑΠ: «Είπα ότι είχα να πω, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκινημένος ήταν χθες ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την ομιλία «αποχώρησης» του ουσιαστικά στην Βουλή. Υπουργοί, δεκάδες βουλευτές και συνεργάτες του πέρασαν από το γραφείο του για να τον χαιρετήσουν και να τον συγχαρούν.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος και η Άννα Διαμαντοπούλου βγήκαν με μάτια κόκκινα από τη συγκίνηση, το ίδιο και υπάλληλοι του γραφείου του. Κάποια στιγμή ο Πρωθυπουργός δέχθηκε και ορισμένους δημοσιογράφους που ήμασταν εκεί. Έχοντας στο πλάι του τον Γιώργο Πεταλωτή, τον Νίκο Αθανασάκη, τον Γιώργο Ελενόπουλο και τον Νίκο Ζιώγα και την Ρεγγίνα Βάρτζελη, μας χαιρέτησε με θέρμη.

Παραδέχθηκε ότι ήταν συγκινημένος και πρόσθεσε: «Είπα αρκετά πράγματα στην ομιλία μου. Ίσως θα έπρεπε να πείτε και ονόματα και διευθύνσεις πρόεδρε» παρατήρησαν οι δημοσιογράφοι.

Ζητήσαμε επίσης να σχολιάσει την στάση του Αντώνη Σαμαρά που έκανε δήλωση απόρριψης της συναίνεσης που προσέφερε. «Έγώ είπα ότι είχα να πω, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο» απάντησε.

Έδειξε να εκπλήσσεται όταν τον ενημερώσαμε ότι 70 περίπου διεθνή ΜΜΕ ήταν χθες στη Βουλή και ότι η ομιλία του μεταδόθηκε ζωντανά από τα μείζονα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Στον προθάλαμο του γραφείο του ήταν η σύζυγος του Άντα Παπανδρέου η οποία επίσης εμφανιζόταν συγκινημένη.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγος του κατευθύνθηκαν με το αυτοκίνητο και τα συνοδευτικά ασφαλείας στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοκράτους όπου διαμένει ο αδελφός του Πρωθυπουργού, Αντρίκος Παπανδρέου.

Παρέμεινε εκεί μέχρι της 4 τα χαράματα και αποχωρώντας είδε σε διπλανό μπαλκόνι ένα ζευγάρι. "Κρυώνετε;" τους ρώτησε χαμογελώντας και αναχώρησε για το Καστρί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ