Επέκριναν τη Ζωή Λάσκαρη γιατί αγκάλιασε τον Κουτσούμπα -Τι απάντησε - iefimerida.gr

Επέκριναν τη Ζωή Λάσκαρη γιατί αγκάλιασε τον Κουτσούμπα -Τι απάντησε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικρίθηκε η Ζωή Λάσκαρη γιατί αγκάλιασε και φίλησε με αγάπη τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος παρακολούθησε την θεατρική της παράσταση «Νύφη Κουράγιο».


Επειδή, όμως, τόσα χρόνια στο χώρο δεν έχει συνηθίσει να μασά τα λόγια της, η Ζωή Λάσκαρη δίνει τη δική της απάντηση μέσα από τη σελίδα της στο Facebook...

“Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Δεξιά, γράφουν πως είμαι ισχυρός παράγοντας της κεφαλαιοκρατίας. Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Αριστερά, γράφουν πως προδίδω την μνήμη της οικογενειακής μου τραγωδίας στον Εμφύλιο. Όταν παίζω στο θέατρο ρόλο Εβραίας γράφουν πως είμαι Εβραία και ίσως και πράκτορας της Μοσάντ και όταν παίζω ρόλο αστής γράφουν πως ζω μες τον πλούτο. Όταν διατυπώνω μια άποψη για τη σημασία του χριστιανισμού στην ελληνική ιστορία και παράδοση, γράφουν πως είμαι βαθύτατα συντηρητική και όταν διατυπώνω άποψη για το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει ελεύθερα την σεξουαλική του ζωή γράφουν πως θέλω να αποδομήσω τις ηθικές αξίες και την κοινωνική συνοχή. Όταν εκφράζω τη συμπάθεια μου για έναν πολιτικό είμαι συστημική και όταν εκφράζω την οργή μου για το δράμα των προσφύγων είμαι θεματοφύλακας της παγκοσμιοποίησης και υποστηρίκτρια της πολιτικής μιας δήθεν απάτριδος Αριστεράς Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Επέκριναν τη Ζωή Λάσκαρη γιατί αγκάλιασε τον Κουτσούμπα -Τι απάντησε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επέκριναν Ζωή Λάσκαρη Κουτσούμπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ