Times: 6 εβδομάδες διορία στην Ελλάδα να περιορίσει τις προσφυγικές ροές -Αλλιώς έξω από τη Σένγκεν - iefimerida.gr

Times: 6 εβδομάδες διορία στην Ελλάδα να περιορίσει τις προσφυγικές ροές -Αλλιώς έξω από τη Σένγκεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επαναφέρουν τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν οι Times του Λονδίνου, παρά τη διάψευση του επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Οπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους, στη σημερινή σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το προσφυγικό Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Σουηδία και Δανία αναμένεται να απευθύνουν στη χώρα νέα αυστηρή προειδοποίηση και διορία έξι εβδομάδων για να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθεί ιδιότυπη διετής «καραντίνα» στην χώρα μας, δηλαδή αποβολή από τη ζώνη Σένγκεν για δύο χρόνια.

Οι βρετανικοί Times κάνουν ακόμη λόγο για «επανασχεδίαση των εξωτερικών ευρωπαϊκών συνόρων στα Βαλκάνια» που θα κρατήσει για τα δύο αυτά χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο οι Financial Times μιλούσαν για «σχέδιο απομόνωσης» της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους, που αναμενόταν να συζητηθεί στο συμβούλιο των υπουργών που είναι προγραμματισμένο για σήμερα Δευτέρα στο Άμστερνταμ, κάτι που όμως διέψευσε με τον πιο επίσημο τρόπο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετανάστες Ειδομένη πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ