Παναρίτη: "Μη δαιμονοποιείτε την αναδιάρθρωση" - iefimerida.gr

Παναρίτη: "Μη δαιμονοποιείτε την αναδιάρθρωση"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές οι ειδήσεις βγαίνουν από τις παρεμβάσεις συνεργατών του πρωθυπουργού. Για αυτό και αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον η σημερινή παρουσίαση(12 μ.μ. Χίλτον) του βιβλίου της βουλευτού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενας Παναρίτη με τίτλο «Ευημερία Δίχως Όρια: Δημιουργώντας αγορές ακινήτων με εμπιστοσύνη»(εκδόσεις Λιβάνη).

Η Ελ. Παναρίτη ακροθιγώς έχει υποστηρίξει ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται η συζήτηση περί αναδιάρθρωσης του χρέους. Συνεπώς αναμένεται με ενδιαφέρον και η αντιπαράθεσή της με τον παρουσιαστή του βιβλίου καθηγητή Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος είναι αναφανδόν κατά της αναδιάρθρωσης.

Στο εξαιρετικό πάνελ θα βρίσκονται επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας Βασίλης Ράπανος και ο καθηγητής στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου(LSE) Willem Buiter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ