Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου - iefimerida.gr

Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν για την δολοφονία του Κωστή Πολύζου, που έγινε 5 χρόνια πριν, πήραν η μητέρα του και ο πατριός του που χθες μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή Κοζάνης.

Στο μεταξύ, και ενώ στην Σιάτιστα επικρατεί αναβρασμός, νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του άτυχου νεαρού έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα. Οι τελευταίες αφορούν στο πώς οι αρχές έφθασαν στο σημείο να υποπτευθούν για τον φόνο του Κωστή Πολύζου την μητέρα του και τον πατριό του.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν δύο αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το ζευγάρι. Η πρώτη έχει να κάνει με τον υπολογιστή του άτυχου νεαρού, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, στις 18 Φεβρουαρίου του 2011, δηλαδή την ημέρα της δολοφονίας. Οι γονείς του Κωστή Πολύζου αν και αρχικά είχαν αναφέρει ότι δεν είχαν χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή, στη συνέχεια βλέποντας ότι οι αρχές γνώριζαν, άλλαξαν όσα αρχικά υποστήριζαν και δήλωσαν ότι τον άνοιξαν προκειμένου να βρουν πληροφορίες για το που μπορεί να έχει πάει ο γιος τους.

Επιπλέον, το ζευγάρι είχε ψευδώς αναφέρει ότι το χωράφι στο οποίο βρέθηκε ο νεαρός δεν ανήκε σε αυτούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ