Ο Λευκός Οίκος ανησυχεί για τους θανάτους αμάχων στην Υεμένη - iefimerida.gr

Ο Λευκός Οίκος ανησυχεί για τους θανάτους αμάχων στην Υεμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βαθιά ανησυχία του για τις αναφορές για θανάτους αμάχων, εν μέσω της κλιμάκωσης της βίας στην Υεμένη, εξέφρασε ο Λευκός Οίκος.

Παράλληλα, κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επανέλθουν στις ειρηνευτικές συνομιλίες. «Οι ΗΠΑ λαμβάνουν σοβαρά όλες τις αξιόπιστες αναφορές για θανάτους αμάχων και καλούμε ξανά όλες τις πλευρές τις πλευρές της σύγκρουσης στην Υεμένη να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφευχθούν τα πλήγματα σε αμάχους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, Νεντ Πράις.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιθέσεις, που προκάλεσαν το θάνατο οδηγό ασθενοφόρου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ενός δημοσιογράφου και πολιτών.

Επίσης, ο Λευκός Οίκος ζήτησε να τερματιστούν άμεσα οι επιθέσεις στα λιμάνια της Ερυθράς Θάλασσας, προκειμένου να επιτραπεί να παροχή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στους πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υεμένη Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ