Με άγχος και Πουλίδο ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη - iefimerida.gr

Με άγχος και Πουλίδο ο Ολυμπιακός κέρδισε την Ξάνθη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το «μπλόκο» στα Χανιά, ο Ολυμπιακός είδε και το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» με την Ξάνθη να κινδυνεύει με... γκέλα, όμως βρήκε τη λύση.

Με τον πιο επικίνδυνο παίκτη του, Άλαν Πουλίδο να σκοράρει στο 74' από ασίστ του Φορτούνη, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πήρε τη νίκη με σκορ 1-0.

Κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για την διαιτησία έχουν οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων, καθώς είδαν τους βοηθούς του Καλογερόπουλου (Αλεξέας και Φραγκιαδάκης) να τους κόβουν λανθασμένα με οφσάιντ σε τέσσερις περιπτώσεις. Στο 8' τον Λουσέρο, στο 20' και στο 46' τον Ορφανίδη και στο 32' τον Καπετάνο. Στο 51' οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται σωστά για οφσάιντ που δεν δόθηκε στον Ντιμιτρόφ, ενώ ελέγχεται και η φάση του δοκαριού της Ξάνθης (66'), καθώς στο ξεκίνημά της ο Ορφανίδης δεν φαίνεται αν καλύπτεται (δεν υπήρξε ριπλέι).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ξάνθη Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ