Η γκάφα της ΕΡΤ στο Facebook -Τι «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γκάφα της ΕΡΤ στο Facebook -Τι «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της [εικόνες]

Menelaos Myrillas/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα διαφορετικό ποστάρισμα από αυτά που συνηθίζει έκανε η ΕΡΤ, δίνοντας μια άλλη νότα στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων: Ο έξυπνος, ο μαλάκας και ο μαλάκας που νομίζει ότι είναι έξυπνος», έγραφε η φωτογραφία, που ανήρτησε κατά λάθος ένας από τους διαχειριστές, μπερδεύοντας τους λογαριασμούς στο Facebook.

Χωρίς καθυστέρηση η κρατική τηλεόραση έδωσε εξηγήσεις, λέγοντας πως ο διαχειριστής μπερδεύτηκε και αντί να ποστάρει στον δικό του λογαριασμό την αστεία ανάρτηση, την «ανέβασε» σε αυτόν της ΕΡΤ.

«Ζητούμε συγγνώμη για την παραδρομή και τη συνακόλουθη αστοχία μας. Ο συνάδελφος διαχειριστής, μέσα στη ροή της εργασίας, μπερδεύτηκε και νόμισε ότι αναρτά στον προσωπικό λογαριασμό του...Για λόγους ηθικής τάξης, σε λίγα λεπτά η ανάρτηση αυτή θα αποσυρθεί. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», σημείωσε.

Η γκάφα της ΕΡΤ στο Facebook -Τι «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ γκάφα ποστ Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ