Άρθρο 99 και ρύθμιση χρεών επικαλείται ο Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ - iefimerida.gr

Άρθρο 99 και ρύθμιση χρεών επικαλείται ο Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβλήθηκε για τις 16 Νοεμβρίου η εκδίκαση -στο Αυτόφωρο- της υπόθεσης του επιχειρηματία, κ. Παναγιώτη Πανούση, ο οποιος κατηγορείται ότι χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 6,1 εκ. ευρώ.

Αιτία της αναβολής είναι ότι η πλευρά του κ. Πανούση, που είναι διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ και συνελήφθη χθες από την οικονομική Αστυνομία για υψηλά χρέη προς το Δημόσιο, ζήτησε χρόνο για να προσκομίσει τη δικαστική απόφαση για την ένταξη της εταιρείας στο άρθρο 99 αλλά και την απόφαση για ρύθμιση των χρεών που έχει εκδώσει η αρμόδια ΦΑΒΕ.

Επιπλέον, η υπεράσπιση του επιχειρηματία προσκόμισε αποδείξεις στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο σύμφωνα με τις οποίες έχει εξοφλήσει ένα μέρος του ποσού ενώ υποστήριξε πως το οφειλόμενο ποσό είναι μικρότερο, περίπου 5,2 εκ. ευρώ

Να σημειωθεί ότι η υπεράσπιση έκανε λόγο για ανεξόφλητες εντολές πληρωμής 4,9 εκ. ευρώ, για κατασκευαστικά έργα του Δημοσίου αλλά και απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου, που επιδικάζει 4 εκ. ευρώ, στον επιχειρηματία, και η η οποία δεν έχει ακόμα εκτελεστεί από το ελληνικό δημόσιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ