Συνελήφθη Μαλαισιανός για κατασκευή πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων - iefimerida.gr

Συνελήφθη Μαλαισιανός για κατασκευή πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατασκευή πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων συνελήφθη στην Καισαριανή 28χρονος Μαλαισιάνος.

Ο δράστης εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο για το οποίο είχε πληρώσει με τις κάρτες-κλώνους που είχε κατασκευάσει. Οι αρχές αναζητούν δύο ακόμα ομοεθνείς του.

Εις βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη, απάτη με υπολογιστή και παράβαση της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Από την πέρευνα εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, χρησιμοποιώντας τα προσωπικά δεδομένα, που είχαν υποκλέψει, από τις πρωτότυπες κάρτες των δικαιούχων-νομίμων κατόχων τους, τραπεζών του εξωτερικού, κατασκεύαζαν κάρτες-κλώνους, με τις οποίες πραγματοποιούσαν συναλλαγές ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Με τις παραπάνω κάρτες αγόραζαν κυρίως επώνυμα προϊόντα με υψηλή αξία μεταπώλησης.

Στη κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 πλαστές κάρτες και διάφορες αποδείξεις αγορών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την αποκάλυψη του συνόλου των παράνομων συναλλαγών συνεχίζεται.

Συνελήφθη Μαλαισιανός για κατασκευή πλαστών πιστωτικών καρτών-κλώνων | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ