Αυτός είναι ο πιο πλούσιος «μπέμπης» του κόσμου -Περιουσία 5 δισ. δολάρια - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πιο πλούσιος «μπέμπης» του κόσμου -Περιουσία 5 δισ. δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν αυτοί που με μια έξυπνη επιχείρηση κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι. Αυτοί που έλαβαν ένα χαρτοφυλάκιο από τους γονείς τους και εκτόξευσαν μια εταιρεία. Είναι όμως και κάποια παιδιά που γεννήθηκαν στα δισεκατομμύρια. Οπως ακριβώς συνέβη με τον γιο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Τζορτζ Αλεξάντερ δεν έχει κλείσει ακόμα το 2ο έτος της ηλικίας του κι όμως αποτελεί το πιο πλούσιο παιδί του πλανήτη. Ο γιος του πριγκιπικού ζεύγους, είναι στην 3η θέση της διαδοχής κάτι που σημαίνει ότι η περιουσία κάποια στιγμή του παλατιού θα περάσει στα δικά του χέρια.

Ο θρόνος θα δώσει στον μικρό, περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία έχει αυτή την στιγμή στην περιουσία της η βασίλισσα Ελισάβετ ενώ κάθε χρόνο μετά την ενηλικίωσή του θα λαμβάνει σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινότητάς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριγκιπας γουλιαμ Κέιτ Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ