Καρατζαφέρης: «Ναι στη συνεργασία, με τον κατάλληλο πρωθυπουργό» - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: «Ναι στη συνεργασία, με τον κατάλληλο πρωθυπουργό»

Καρατζαφέρης: «Η χώρα δεν θέλει έναν πρωθυπουργό μαριονέτα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, μερικοί δεν θα βρίσκονταν σε αυτά τα έδρανα» είπε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.
Μίλησε όμως για κυβέρνηση συνεργασίας και είπε: «Χαίρομαι που έστω και την παραμονή της καταστροφής ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ξεκινήσει τη διαδικασία. Χρειάστηκε να χαθούν 18 μήνες για να δεχθεί την άποψή μου ότι το βάρος δεν μπορεί να το σηκώσει μόνο ένα κόμμα».

Και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει από την κυβέρνηση συνεργασίας να λείπει η Ν.Δ.» ενώ ασκώντας κριτική για τις συμφωνίες με την ΕΕ και το ΔΝΤ είπε «Πριν περάσουν 100 ημέρες, σας είπαν ότι η συμφωνία της 21ης Ιουλίου δεν ήταν καλή» και κατέληξε «Πρέπει να σώσουμε την πατρίδα... πρέπει να τολμήσουμε».

Ο κ. Καρατζαφέρης μετά την αρνητική τοποθέτηση του κ. Σαμαρά ρωτήθηκε αν απορρίπτει τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας επισήμανε ότι από τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και το όνομα του υποψήφιου πρωθυπουργού θα εξαρτηθεί η δική του στήριξη. Απέρριψε το ενδεχόμενο να είναι κάποιος εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και είπε, μάλιστα, ότι και αυτός έχει τη δική του πρόταση. Ζήτησε δε από όλους να προσέλθουν στο διάλογο υπό τον πρόεδρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ