Κατάληψη στο κτίριο της διεύθυνσης συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους - iefimerida.gr

Κατάληψη στο κτίριο της διεύθυνσης συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις 8 το πρωί υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πραγματοποιούν κατάληψη στο κτίριο της διεύθυνσης συντάξεων που στεγάζεται επί της οδού Κάνιγγος 29 στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για το κτίριο που βγαίνουν όλες οι συντάξεις του δημοσίου.
Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό που θα επιφέρει-όπως λένε- μειώσεις στις συντάξεις τους που θα φτάσουν ακόμη και το 35%.

Οι εργαζόμενοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους επέλεξαν αυτή την μέρα καθώς η Παρασκευή είναι η μοναδική της εβδομάδας που υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με τους πολίτες(ασφαλισμένους και συνταξιούχους).
Η κατάληψη των εργαζομένων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο κτίριο της διεύθυνσης συντάξεων θα κρατήσει μέχρι τις 11 το πρωί, στο πλαίσιο 3ωρης στάσης εργασίας των υπαλλήλων από τις 8 το πρωί. «Από εκεί και πέρα -μετά τις 11 το πρωί-θα απελευθερώσουμε το κτίριο προκειμένου να εξυπηρετηθεί η κόσμος καθώς υπάρχουν και πολλοί ασφαλισμένοι που έρχονται απο την επαρχία για να εξυπηρετηθούν απο εδώ» , δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο γενικό λογιστήριο του κράτους Αναστάσιος Ντούμας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΛΑΚ ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ