Συνέντευξη Τύπου της κυβέρνησης για ασφαλιστικό και αγρότες - iefimerida.gr

Συνέντευξη Τύπου της κυβέρνησης για ασφαλιστικό και αγρότες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό την πίεση των αγορτικών κινητοποιήσεων που έχουν «παραλύσει» την χώρα κοινή συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήσουν στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Η συνέντευξη Τύπου αποφασίστηκε την Τετάρτη στην σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου και θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Οι κ.κ. Κατρούγκαλος, Αποστόλου και Γεροβασίλη αναμένεται να τοποθετηθούν για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, καθώς και για ενδεχόμενες αλλαγές σε ό,τι αφορά τις κυβερνητικές προτάσεις σχετικά με ζητήματα των αγροτών, αλλά και των νέων εργαζομένων.

Και αυτή γίνεται μετά την πίεση των αγροτών τις τελευταίες ημέρες και τις μεγάλες κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα με τα τρακτέρ να κλείνουν μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασφαλιστικό αγρότες κατρουγκαλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ