Viral -Ξενοδοχείο εξηγεί γιατί δέχεται και σκύλους, τρολάροντας τους πελάτες του! [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral -Ξενοδοχείο εξηγεί γιατί δέχεται και σκύλους, τρολάροντας τους πελάτες του! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σκύλοι είναι πιο ευγενείς και πιο διακριτικοί απ' ότι οι άνθρωποι. Το σημείωμα ενός ξενοδοχείου που εξηγεί το γιατί, έχει γίνει viral.

Αυτό τονίζει η διεύθυνση ξενοδοχείου στις ΗΠΑ που δέχεται τετράποδα στα δωμάτιά της και έχει αναρτήσει κατάλογο με το πόσο καλοί χαρακτήρες είναι, σε σχέση με τους πελάτες.
«Δεν είχαμε ποτέ σκύλο που κάπνιζε στο κρεβάτι και έβαλε φωτιά στις κουβέρτες. Δεν είχαμε ποτέ σκύλο που έκλεψε τις πετσέτες μας ή έβλεπε τηλεόραση πάρα πολύ δυνατά ή τσακωνόταν θορυβωδώς με την παρέα του. Δεν είχαμε ποτέ σκύλο που μέθυσε τόσο πολύ ώστε έσπασε τα έπιπλα, οπότε αν ο σκύλος σας μπορεί να εγγυηθεί για σας, είστε κι εσείς ευπρόσδεκτοι».

Viral -Ξενοδοχείο εξηγεί γιατί δέχεται και σκύλους, τρολάροντας τους πελάτες του! [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η ανακοίνωση περιγράφει ορισμένες συμπεριφορές πελατών, οπότε και εξηγούν τους λόγους γιατί οι σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο εν λόγω κατάλυμα.
Η λίστα έχει ήδη κυκλοφορήσει στα social media και κάνει θραύση.
Σειρά τώρα να ακολουθήσουν το παράδειγμα και οι Έλληνες ξενοδόχοι, που δυστυχώς πρέπει να ψάξεις με το κιάλι ξενοδοχείο που να δέχεται σκυλιά και δη ημίαιαμα.

Viral -Ξενοδοχείο εξηγεί γιατί δέχεται και σκύλους, τρολάροντας τους πελάτες του! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξενοδοχείο ΗΠΑ σκυλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ