Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορίες για βιαιοπραγία, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή όπλου σε κατάσταση μέθης αντιμετωπίζει ο 26χρονος γιος της πρώην υποψήφιας για την αντιπροεδρία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Σάρα Πέιλιν.

Ο 26χρονος Τρακ, μεγαλύτερος από τα πέντε παιδιά της Πέιλιν γρονθοκόπησε την 22χρονη φίλη του ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην οικογενειακή κατοικία στην Αλάσκα.

Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Η 22χρονη κάλεσε την αστυνομία τη Δευτέρα το πρωί και κατήγγειλε πως ο Τρακ την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, την κλώτσησε στο γόνατο και στη συνέχεια πλησίασε στο κεφάλι του ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου ΑR-15 και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Νομίζεις ότι είμαι κότα; Νομίζεις ότι δε θα το κάνω;», φέρεται να ρώτησε ο Πέιλιν την 22χρονη.

Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες]   | iefimerida.gr 1

«Η γυναίκα ανησυχούσε ότι θα πυροβολούσε τον εαυτό του και βγήκε έξω, γύρω από το σπίτι πριν κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι. Η αστυνομία εντόπισε τον Τρακ και βρήκε τη γυναίκα να κλαίει. Είχε μώλωπες στο αριστερό μάτι της και πονούσε στην περιοχή γύρω από το αριστερό γόνατο», ανέφεραν αστυνομικοί, οι οποίοι στη συνέχεια βρήκαν και το γεμάτο όπλο του Πέιλιν στον πάγκο της κουζίνας.

Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες]   | iefimerida.gr 2

Ο νεαρός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκε με την σύντροφό του, όταν έμαθε ότι η τελευταία είχε επικοινωνία με τον πρώην φίλο της.

Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες]   | iefimerida.gr 3

Δήλωσε ότι τη χτύπησε στο μάτι με τον αγκώνα του κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, ενώ έφερε και ο ίδιος μώλωπες στο πρόσωπό του και βρέθηκαν ίχνη αιθυλικής αλκοόλης στον οργανισμό του.

Συνελήφθη ο γιος της Σάρα Πέιλιν -Γρονθοκόπησε τη σύντροφό του [εικόνες]   | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ