Το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (https://www.youtube.com/watch?v=cb0ggoK0avE), έρχεται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19:30, και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά τη μοναδική εμπειρία θέασης με τη Sky κάμερα που χάρισε μοναδικά πλάνα στα ντέρμπι του α’ γύρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τη μάχη του ΟΑΚΑ με τη χρήση της κάμερας, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro). Για την παραγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 1 ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σε περιγραφή των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Λιώρη, ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου και Γιώργου Βασιλείου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #AEKPAOK.

Και όλα αυτά εν όψει των 7 καυτών ντέρμπι του β’ γύρου της Super League, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Ηρακλής, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Ηρακλής – ΑΕΚ, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που έρχονται τις επόμενες ημέρες στα κανάλια Novasports!

Εκτός όμως από ντέρμπι του ΟΑΚΑ, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής της Super League (https://www.youtube.com/watch?v=0Qxk0tf7PGU). Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/match-promo/superleague19. Η αρχή είναι το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, στις 15:00, με την αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Άκη Κουζούλη. Στις 17:15 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Γιώργου Αργυρόγλου. Το πρώτο μέρος της 19ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 19:30 με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Γιάννη Φάκαρου. H συνέχεια είναι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και στις 15:00 ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Νίκου Τζουάννη. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Διονύση Στρούμπου. Η Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 4 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Τέλος, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ηρακλής - Πλατανιάς σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα.

«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο. Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει και ζωντανή σύνδεση με τον αγώνα ΟΦΗ – Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Τσαϊνης. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

Επίσης, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα Ηρακλής - Πλατανιάς και θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 19η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Skoda Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 17:15). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη (Σάββατο 23 Ιανουαρίου, 19:30), Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός (Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 15:00), οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 19η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός:#AELKPANTHR, Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης:#PGSSASTR, Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη:#OLYΧΑΝΤΗ, Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός:#LEVPAO, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα:#ATRPAS, Βέροια - Παναιτωλικός:#VERPAN, Ηρακλής - Πλατανιάς:#IRAPLAT

Για περισσότερα σχετικά με την 19η αγωνιστική της Super League:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV)

β. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter).

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports ΠΑΟΚ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ