Γεροβασίλη: Η ΝΔ μπλοκάρει τον διαγωνισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Η ΝΔ μπλοκάρει τον διαγωνισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η κυβέρνηση να…πυροβολεί τη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της αναφορικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επανέρχεται με δήλωσή της και ρωτά αν η ΝΔ θέλει να γίνει διαγωνισμός για τις συχνότητες, και αν θα συνταχθεί με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που επιθυμούν τη διαφάνεια ή θα συνεχίσει να συστρατεύεται με όσους έχουν συμφέρον να συντηρείται αυτό το αδιαφανές ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Συγκεκριμένα στη δήλωση της κυβέρνητικού εκπροσώπου αναφέρονται τα εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία αρνείται τη συναινετική συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου. Και με το νέο του πρόσωπο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπεραμύνεται του παλιού και του διεφθαρμένου. Η πρώτη πολιτική πράξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να προσπαθήσει με θεσμικά τερτίπια να μπλοκάρει το διαγωνισμό των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων.

Η Νέα Δημοκρατία θέλει να γίνει διαγωνισμός για τις συχνότητες; Θα επιμείνει να υπερασπίζεται την αδιαφάνεια στα ΜΜΕ; Θα συνταχθεί με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας που επιθυμούν τη διαφάνεια ή θα συνεχίσει να συστρατεύεται με όσους έχουν συμφέρον να συντηρείται αυτό το αδιαφανές ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεροβασίλη ΕΣΡ τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ