Τι απέγινε η κότα; «Θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσουμε τον Μητσοτάκη» λέει το Μαξίμου - iefimerida.gr

Τι απέγινε η κότα; «Θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσουμε τον Μητσοτάκη» λέει το Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ντόρος με την ακτιβίστρια και την κότα που πέταξε στο προαύλιο του μεγάρου Μαξίμου έγινε, αλλά ουδείς αναρωτήθηκε τι απέγινε τελικώς το πουλερικό.

Ο Βηματοδότης όμως είχε την απορία και απευθύνθηκε σε κυβερνητικές πηγές να τον ενημερώσουν για την τύχη της. «Ουδείς θέλησε να δώσει συνέχεια, πλην βεβαίως της πολυτάλαντης κυβερνητικής εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη» αναφέρει η στήλη και παραθέτει την μνημειώδη απάντησή της:

Τι απέγινε η κότα; «Θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσουμε τον Μητσοτάκη» λέει το Μαξίμου  | iefimerida.gr 0

«Υπάρχουν δύο εκδοχές. Είτε θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη να φάνε μαζί, είτε θα της χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο κάνοντάς της και ένα σπιτάκι για να γίνει η μασκότ μας».

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, πάντως, η φρουρά του Μαξίμου ως αργά το απόγευμα έψαχνε να βρει την άσπρη κότα. Και δεν την έβρισκε πουθενά. Βρήκε όμως αυτή που την πέταξε, την Αυγή Βουτσινά η οποία έχει κάποια προηγούμενα με τον κ. Τσίπρα.

Ηταν η επισκέπτρια που από τα θεωρεία της Βουλής διέκοψε τον Πρωθυπουργό κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο. Σηκώθηκε τότε όρθια και φώναξε: «Ο ελληνικός λαός, κύριε Τσίπρα, ψήφισε "Οχι" στο δημοψήφισμα».

Τι απέγινε η κότα; «Θα την κάνουμε σούπα και θα καλέσουμε τον Μητσοτάκη» λέει το Μαξίμου  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ