«Ζούγκλα» στο Καλαί – Πρόσφυγες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους για να τους ληστέψουν [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ζούγκλα» στο Καλαί – Πρόσφυγες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους για να τους ληστέψουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα ενός Ολλανδού δημοσιογράφου, ο οποίος μαζί με το συνεργάτη του, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Καλαί της Γαλλίας, προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ για μια ειδική εκπομπή που θα προβληθεί τις επόμενες μέρες.

Η Μάικε Εγχελς, κινηματογραφούσε στον τόπο όπου οι πρόσφυγες έχουν στήσει τις σκηνές, στις οποίες κατοικούν, όταν τρεις νεαροί επιτέθηκαν με μαχαίρι και σπρέι πιπεριού στον συνεργάτη της Τεούν Φότεν με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο Εγχελς συνέχισε να κινηματογραφεί τις απέλπιδες προσπάθειες του Φότεν, ο οποίος επιχείρησε να αμυνθεί κλωτσώντας τον έναν εκ των προσφύγων. Οι δύο Ολλανδοί σώθηκαν από τις φωνές τους αφού μόλις οι υπόλοιποι πρόσφυγες κατάλαβαν τι γινόταν έσπευσαν στο σημείο και απώθησαν τους τρεις νεαρούς πετώντας τους πέτρες.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλαί πρόσφυγες δημοσιογράφοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ