Η ανάρτηση με τη δήλωση Ακιντζί για το Νταβός που άναψε φωτιές - iefimerida.gr

Η ανάρτηση με τη δήλωση Ακιντζί για το Νταβός που άναψε φωτιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διόρθωση για την ιδιότητα με την οποία πάει στο Νταβός προχώρησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί χθες κατά την αναχώρησή του για την Ελβετία.

Στην ιστοσελίδα της λεγόμενης «προεδρίας» του ψευδοκράτους είχε αναρτηθεί δήλωση, η οποία είχε αποδοθεί στον τουρκοκύπριο ηγέτη ότι η λεγόμενη «ΤΔΒΚ (Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου)» θα συμμετείχε στο Φόρουμ του Νταβός σε «ηγετικό επίπεδο» για πρώτη φορά. Η δήλωση διορθώθηκε και αναφέρεται ότι «Πήραμε πρόσκληση ως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων».

Ο κ. Ακιντζί δεν είχε κάνει ποτέ την αρχική δήλωση η οποία όμως του αποδόθηκε από κάποιους συνεργάτες του με την μεταφορά των όσων είπε στην ιστοσελίδα του. Από χθες αναρτήθηκε και το σχετικό βίντεο που ο Μ. Ακιντζί αναφέρεται σε πρόσκληση που έλαβε ως ηγέτης των Τουρκοκυπρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκοκύπριοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ