Αγνώριστος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Με αίματα, ουλές και σημάδια ο διάσημος ηθοποιός [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγνώριστος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Με αίματα, ουλές και σημάδια ο διάσημος ηθοποιός [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πολλοί να είναι αυτοί που προεξοφλούν ότι φέτος είναι η σειρά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο να κρατήσει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο το σίγουρο είναι ότι αν το αποκτήσει αυτό θα έχει γίνει ύστερα από πολλές θυσίες.

Πέντε ολόκληρες ώρες ακίνητος αναγκάστηκε να κάτσει στην καρέκλα του μακιγιέρ Ντούκαν Τζάρμαν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έτσι ώστε τα τραύματα του από την πάλη με την αρκούδα στην ταινία «Η επιστροφή» να είναι όσο γίνεται πιο αληθοφανή.

Αγνώριστος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Με αίματα, ουλές και σημάδια ο διάσημος ηθοποιός [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Στην ταινία ο Ντι Κάπριο υποδύεται τον κυνηγό Χιου Γκας που βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και εγκαταλελειμμένος από ένα μέλος της ομάδας του, τον προδότη Τζον Φιτζέραλντ βαθιά στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής.

Ο Γκλας περιπλανιέται σε ένα εχθρικό περιβάλλον όταν δέχεται επίθεση από μια αρκούδα. Τα τραύματα του ήρωα προσπάθησε να αναπαραστήσει με το πιο ανατριχιαστικό και ρεαλιστικό τρόπο ο Τζάρμαν μη διστάζοντας μάλιστα να μαζέψει όσο γίνεται περισσότερες ιστορικές πληροφορίες για την περιπέτεια του αληθινού Γκλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ