Παναθηναϊκός: Ο Κοντονής ενισχύει το διεφθαρμένο σύστημα - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ο Κοντονής ενισχύει το διεφθαρμένο σύστημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να κλείσει τη Θύρα 13, με αφορμή τα όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Όπως αναμενόταν, η παραπάνω εξέλιξη προκάλεσε τον εκνευρισμό της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση και «επιτέθηκε» στον Σταύρο Κοντονή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκείνος συντηρεί τη διαφθορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η νέα τιμωρία που επεβλήθη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή κατά της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική. Η Π.Α.Ε. θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα της Τακτικής Δικαιοσύνης προκειμένου να ανατρέψει την εξόχως παράνομη απόφαση. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι καταδικαστέα και ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί σε ενέργειες για την καταστολή της. Όμως, η βία είναι το βασικό παράγωγο της διαφθοράς που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός πίστεψε τις περσινές εξαγγελίες του κ. Κοντονή για ισονομία και αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολύπαθου χώρου.

Αποδεικνύεται όμως, ότι ο κ. Υφυπουργός κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την εξυγίανση, ενισχύοντας με τις πράξεις του το διεφθαρμένο σύστημα. Αποτέλεσμα είναι, για ακόμα μία φορά, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά την ίδια στιγμή να καλύπτεται από την Πολιτεία το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Δεν πρόκειται όμως να υποκύψουμε. Στο τέλος, το δίκαιο θα νικήσει και η ισονομία θα επιβληθεί. Σημειώνουμε ότι οι προσπάθειες αλλαγής της επικαιρότητας με δηλώσεις δήθεν κατά της ΕΠΟ και παραγόντων της διαιτησίας είναι κουραστικές και παραπλανητικές, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται το σύστημα έγινε συνομιλητής, ενισχύθηκε και παραμένει απρόσβλητο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Κοντονής θυρα 13
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ