ΓΣΕΕ: Μαζί με τους επιστημονικούς φορείς στο συλλαλητήριο της Πέμπτης - iefimerida.gr

ΓΣΕΕ: Μαζί με τους επιστημονικούς φορείς στο συλλαλητήριο της Πέμπτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συμπαράσταση της στους επιστημονικούς φορείς εκφράζει η ΓΣΕΕ με ανακοίνωση της, στην οποία αναφέρει ότι συμπαρατάσσεται στον αγώνα και ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της μαζί τους, ενόψει και του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Η ΓΣΕΕ, η οποία προγραμματίζει γενική απεργία για τις 4 Φεβρουαρίου, είχε προαναγγείλει στο γενικό συμβούλιο της συνομοσπονδίας την περασμένη εβδομάδα ότι θα στηθεί κοινό μέτωπο αντίδρασης με όλους όσοι θίγονται από τη «λαίλαπα» του ασφαλιστικού και γενικότερα από τις μνημονιακές δεσμεύσεις που υλοποιεί η κυβέρνηση όπως υποστηρίζει.

Η ΓΣΕΕ, κάνει γενικό κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο των επιστημονικών φορέων για να ενωθούν οι φωνές διαμαρτυρίας στον κοινό αγώνα κατά των προωθούμενων μέτρων, «που πλήττουν βάναυσα κοινωνία και οικονομία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΣΕΕ συλλαλητήριο ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ