Η πρόταση Βούτση για τη σύνθεση του ΕΣΡ -Στη θέση του προέδρου ο Λαοκράτης Βάσσης - iefimerida.gr

Η πρόταση Βούτση για τη σύνθεση του ΕΣΡ -Στη θέση του προέδρου ο Λαοκράτης Βάσσης

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Λαοκράτη Βάσση πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ ο Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του Προέδρου.

Ο κ. Βάσσης είναι συγγραφέας και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. Στην προτεινόμενη σύνθεση την οποία παρουσίασε ο πρόεδρος της Βουλής, στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΣΡ είναι ο Ροδόλφος Μορώνης, δημοσιογράφος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός επί κυβέρνησης Καραμανλή και κυβερνητικός εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης της Βασιλικής Θάνου.

Τα άλλα έξι μέλη- από τα επτά συνολικά καθώς η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η μόνη που έχει απομείνει από την προηγούμενη σύνθεση- είναι ο καθηγητής επικοινωνίας και πολιτισμού Βασίλης Καραποστόλης, ο Γεώργιος Κόλλιας από την Εθνική Τράπεζα με ειδικότητα τα οικονομικά των ΜΜΕ, η καθηγήτρια ΑΕΙ Λίλιαν Μήτρου, η δημοσιογράφος και γραμματέας μορφωτικού ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ Φανή Πετραλιά, ο καθηγητής ΜΜΕ του ΕΚΠΑ Γιώργος Πλειός και ο πρώην γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και υποψήφιος της ΝΔ για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς επί Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Τζανετάκος, σύμφωνα με πληροφορίες του vouliwatch.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΡ Νίκος Βούτσης Λαοκράτης Βάσσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ