Bild: 71.000 δολ. για 4 μέρες θα πληρώσουν οι «εκλεκτοί» του Νταβός - iefimerida.gr

Bild: 71.000 δολ. για 4 μέρες θα πληρώσουν οι «εκλεκτοί» του Νταβός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 71 χιλιάδες δολάρια συνολικά θα χρειαστεί να καταλάβουν οι εκλεκτοί του πλανήτη που θα παραστούν στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», το χέρι βαθιά στην τσέπη θα πρέπει να βάλει όποιος βρεθεί στο πυρήνα του επιχειρηματικού, οικονομικού και πολιτικού κόσμου για 4 μέρες.

Bild: 71.000 δολ. για 4 μέρες θα πληρώσουν οι «εκλεκτοί» του Νταβός  | iefimerida.gr 0

Ειδικότερα, μόνο η μεταφορά με ελικόπτερο από και προς το αεροδρόμιο και οι μετακινήσεις με λιμουζίνα ανέρχονται στις 9 χιλιάδες δολάρια.

Η διαμονή σε ξενοδοχείο φθάνει τις 3 χιλιάδες, ενώ ακόμα 2 χιλιάδες ακόμη θα πρέπει να δώσουν για το φαγητό (μεσημεριανό-βραδινό).

Bild: 71.000 δολ. για 4 μέρες θα πληρώσουν οι «εκλεκτοί» του Νταβός  | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί πως όποιος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο ξεκινά αύριο και ολοκληρώνεται στις 23 Ιανουαρίου) θα πρέπει να δίνει ετήσια συνδρομή των 52 χιλιάδων ευρώ.

Bild: 71.000 δολ. για 4 μέρες θα πληρώσουν οι «εκλεκτοί» του Νταβός  | iefimerida.gr 2

Όλα αυτά, μαζί το ποσό των 19 χιλιάδων δολαρίων που είναι μόνο το εισιτήριο, φθάνουν συνολικά στις 71 χιλιάδες.

Bild: 71.000 δολ. για 4 μέρες θα πληρώσουν οι «εκλεκτοί» του Νταβός  | iefimerida.gr 3

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια με περίπου πέντε χιλιάδες στρατιώτες να «χτενίζουν» ασταμάτητα την περιοχή. Πολιτικοί αρχηγοί, επιχειρηματίες αλλά και διασημότητες όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, θα απολαύσουν το πυκνό χιόνι και θα συζητήσουν τα καυτά θέματα που απασχολούν την διεθνή κοινότητα. Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι οι προκλήσεις και οι επιπτώσεις της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταβός οικονομικό φόρουμ δολάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ