Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αγαπημένη τους Μύκονο, το επόμενο καλοκαίρι, ετοιμάζονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης, δύο εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ.

Ο λόγος για το γιο του δισεκατομμυριούχου Αιγυπτίου επιχειρηματία Χαμίντ ελ Σιάτι, Καρίµ ελ Σιάτι και το μοντέλο της Victoria’s Secret Αννα Μπεατρίς Μπάρος.

Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το Secret ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην χώρα μας, καθώς αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία της μητέρας του γαμπρού που είναι Ελληνίδα.

Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

H Ντόρα Θεοδώρου

Η Ντόρα Θεοδώρου και ο μεγιστάνας Χαμίντ ελ Σιάτι πάντρεψαν τον περασμένο Οκτώβριο την κόρη τους, Τάνια, με τον ιρανικής καταγωγής Καβέχ Ραχμπάρι και διοργάνωσαν ένα παραμυθένιο τριήμερο γαμήλιο πάρτι στο Νείλο, με καλεσμένο όλο το διεθνές jet set.

Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Καρίμ ελ Σιάτι είναι αρκετά χρόνια ζευγάρι με την καλλονή Αννα Μπεατρίς Μπάρος και τα καλοκαίρια επισκέπτονται τη Μύκονο, αφού η οικογένεια του Καρίμ διαθέτει εκεί πολυτελή εξοχική κατοικία.

Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Αγγελάκι της Victoria's Secret παντρεύεται στη Μύκονο -Η Ελληνίδα πεθερά της [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Ποιος είναι ο Χαμίντ Ελ Σιάτι

Ο αυτοδημιούργητος Αιγύπτιος επιχειρηματίας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο του τουρισμού. Το 1979 δημιούργησε το Travco Group, και έκτοτε έγινε ιδιοκτήτης ενός τεράστιου αριθμού ξενοδοχείων, resorts και κρουαζιερών στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

Ανάμεσα στα ξενοδοχεία του ανήκουν και πολυτελείς αλυσίδες Jaz, Iberotel και Sol Y Mar, ενώ είναι και ο κάτοχος κατά 50% της Air Arabia. Η εξαγορά το 2009 της γερμανικής αλυσίδας ξενοδοχείων Steigenberger του επέτρεψε να μπει δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης.

Η Ντόρα Ελ Σιάτι

Η Ελληνίδα σύζυγος του μεγιστάνα Ντόρα Θεοδώρου, γεννήθηκε στην πόλη Ισμαηλία, έχει τρεις αδερφές και από τα παιδικά της χρόνια έμαθε να μιλάει άπταιστα ελληνικά, γαλλικά, αραβικά και αγγλικά.

Σπούδασε Δημοσιογραφία και Διαφήμιση στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου, και τότε γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της Χαμίντ Ελ Σιάτι, που έκανε τις σπουδές του πάνω στα Οικονομικά.

Μαζί δημιούργησαν την πρώτη εταιρεία τους και έκτοτε είναι πάντα αγαπημένοι. Όπως λέγεται μάλιστα, η Ντόρα Ελ Σιάτι κατάφερε να μεταδώσει τον σύζυγό της την αγάπη της για την χώρα μας και έτσι οι δυο τους επισκέπτονται συχνά την Ελλάδα με το υπερπολυτελές σκάφος τους. Πριν δύο χρόνια, προχώρησαν και στην αγορά μίας πολυτελούς κατοικίας στην Ψαρού της Μυκόνου Οι δυο τους δημιούργησαν από το μηδέν την εταιρεία τους, η οποία εξελίχτηκε σε έναν όμιλο-κολοσσό. Ο Χαμίντ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη σύζυγό του, έτσι κάποια στιγμή της πρότεινε να αξιοποιήσει το έμφυτο γούστο της και να διακοσμήσει τα δύο νέα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας τους. Αυτή ήταν η αρχή, σήμερα η Ντόρα Ελ Σιάτι αναλαμβάνει τη διακόσμηση των ξενοδοχείων του ομίλου αλλά και διάφορα άλλα πρότζεκτ.

Εκείνη και ο σύζυγός της επισκέπτονται τακτικά την Ελλάδα, αφού στην Αθήνα μένει μόνιμα μία από τις αδελφές της, η Μαίρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μύκονος γάμος Victoria's Secret Άγγελος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ