Η Oλγα Κεφαλογιάννη ντύθηκε Κρητικοπούλα -Μαζί με τις αδελφές της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Oλγα Κεφαλογιάννη ντύθηκε Κρητικοπούλα -Μαζί με τις αδελφές της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Μονής συμπληρώνονται φέτος και ο Σύλλογος Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» εξέδωσε ένα επετειακό λεύκωμα, πρωταγωνίστρια του οποίου είναι η Όλγα Κεγαλογιάννη.

Από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, 1866,το οποίο είναι ένα από τα δραματικότερα γεγονότα της ιστορίας της Κρήτης, δεν έχει διασωθεί κανένα φωτογραφικό υλικό που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο λεύκωμα.

Έτσι, ο Σύλλογος αποφάσισε το λεύκωμα να περιλάβει ιστορικά στοιχεία της Μονής, αναφορές στο χρονολόγιο της επανάστασης (1866-1899) και φωτογραφίες από Ρεθυμνιώτες, πολιτικούς, επιστήμονες, καλλιτέχνες κ.α με κρητική φορεσιά.

Αναμεσά τους ξεχώρισαν η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη και οι αδερφές της Δανάη και Χριστίνα, οι οποίες φωτογραφήθηκαν για το επετειακό λεύκωμα φορώντας αυθεντικές κρητικές φορεσιές.

Άλλα πρόσωπα ήταν, η αντιδήμαρχος Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη, ο συνθέτης Γιώργος Κουμεντάκης, η επιχειρηματίας Κατερίνα Ξεκάλου- Ηλιάκη, η Θάλεια Δομαζάκη, η Μαίρη Κωνσταντουδάκη, το μοντέλο Νίκος Παπαδάκης, η Δανάη Καλαχώρα, η συμβολαιογράφος Τασούλα Δρανδάκη- Μαρινάκη, η ακαδημαϊκός Μαριάννα Καλαϊτζιδάκη, η Όλια Σταματάκη, ο Μάνος Πετούσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η Oλγα Κεφαλογιάννη ντύθηκε Κρητικοπούλα -Μαζί με τις αδελφές της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεφαλογιάννη Κρήτη ολοκαύτωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ