ΔΝΤ: Συνεχίζεται η αξιολόγηση της πρότασης της Αθήνας για το Ασφαλιστικό - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Συνεχίζεται η αξιολόγηση της πρότασης της Αθήνας για το Ασφαλιστικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά από την έκκληση του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς το ΔΝΤ να ξεκαθαρίσει τη θέση του, το Ταμείο διευκρίνισε ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει σε συμπέρασμα, σχετικά με το Ασφαλιστικό.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στην Αθήνα, ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα περί ενστάσεων του Ταμείου σχετικά με την ελληνική πρόταση για το Ασφαλιστικό. Κάλεσε μάλιστα το ΔΝΤ να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για διαρροές ή φαντασιώσεις.

Η απάντηση ήρθε από την Ουάσιγκτον. Σε σχετικό ερώτημα του ανταποκριτή του Mega, Μιχάλη Ιγνατίου, εκπρόσωπος του ΔΝΤ απάντησε ότι «Το Ταμείο συνεχίζει να αξιολογεί την πρόταση για το ασφαλιστικό».

Ο ίδιος αξιωματούχος δεν σχολίασε τις διαρροές στελέχους του ΔΝΤ στο «Βήμα», ο οποίος ανέφερε τη χαρακτηριστική φράση «Ζητήσαμε αγελάδα, μας έφεραν γάτα», διατυπώνοντας με αυτό τον τρόπο τις ενστάσεις του Ταμείου για την ελληνική πρόταση. Και σε αυτό το ερώτημα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ αρκέστηκε να επαναλάβει ότι ακόμα αξιολογείται η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ